Ziua Mondiala a Apei la Medias

Moderator: eduard.stan

Ziua Mondiala a Apei la Medias

Mesajde Apa Tarnavei Mari » Lun Mar 21, 2011 11:51 am

Ziua Mondială a Apei 2011
Apa Târnavei Mari Mediaş
Ediția IV

Compania „Apa Târnavei Mari” S.A., operator regional de apă şi apă uzată pentru nord-estul judeţului Sibiu, anunţă sărbătorirea Ziua Mondială a Apei la Centrul de Documentare şi Informare al Şcolii Naţionale de Gaz din Mediaș, în data de 22 martie, începând cu orele 14.00.

Evenimentul, iniţiat şi sponsorizat de compania de apă, implică elevi din ciclul liceal și gimnazial din municipiul Mediaș şi se axează pe promovarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita, Dumbraveni, judetul Sibiu”- cofinanțat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, al cărui beneficiar este operatorul regional „Apa Târnavei Mari”.

Vor avea loc prezentări cu privire la beneficiile Proiectului, obiectivele acestuia, importanţa protejării surselor de apă şi utilizarea nămolurilor rezultate din epurare în agricultură, urmate de premierea celor mai frumoase desene pe tema importanţei apei realizate de elevii din ciclul gimnazial. Elevii de liceu vor prezenta o scenetă pe tema poluării apei, iar în final, vor completa rebusuri pe tema apei şi a proiectului, iar, cei mici vor fi testaţi de cei mari pe tema cunoştinţelor despre proiect şi operatorul lor de apă.

Toţi cei prezenți la eveniment, elevii de gimnmaziu, cei de liceu şi profesorii coordonatori vor fi premiaţi de către operator și implicați, ulterior, în activități de ecologizare a apelor din regiune.

Emis de Serviciul Relații Publice
Tel: 0269-841.425 int.34
Apa Tarnavei Mari
nou printre noi
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mar 21, 2011 11:47 am

Înapoi la Materiale de Ziua Mondiala a Apei

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron