Ziua Mondială a Apei - Compania AQUASERV Tîrgu-Mureş

Moderator: eduard.stan

Ziua Mondială a Apei - Compania AQUASERV Tîrgu-Mureş

Mesajde Compania AQUASERV » Vin Mar 18, 2011 2:15 pm

Pentru a marca Ziua Mondială a Apei sărbătorită în fiecare an la nivel mondial în data de 22 martie, Compania AQUASERV S.A. organizează în ziua de 22 martie 2011, sub titlul “Orasul tău are nevoie de apă - Protejeaza resursele de apă”, vizite la Uzina de Apă din Tîrgu-Mureş şi Staţia de Tratare a apei Uzate din Cristeşti.

Cu acest prilej, peste 220 de elevi vor afla pe parcursul zilei de 22 martie, modul în care se transformă apa din râul Mureş în apă potabilă, precum şi modul în care apa uzată este tratată pentru a se întoarce în râu curată.

Ca şi în anii precedenţi, operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, Compania AQUASERV S.A., va încerca să contribuie la sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa apei de calitate pentru viaţă în general şi pentru viaţa comunităţilor în special, conştientizarea elevilor asupra necesităţii adoptării unui comportament responsabil faţă de natură, atragerea interesului lor către protejarea mediului şi a resurselor de apă, sub sloganul “Oraşul tău are nevoie de apă - Protejează resursele de apă”.

Pe parcursul acestor vizite, elevii de la Grupul Şcolar “Sf. Gheorghe” din Sângeorgiu de Pădure, Gimnaziul “Liviu Rebreanu”, Gimnaziul “Friedrich Schiller” şi Colegiul Naţional “Unirea”, vor avea posibilitatea să înţeleagă modul de preparare a apei potabile şi modul de tratare a apei uzate, să conştientizeze avantajele oferite de un sistem modern de alimentare cu apă şi de canalizare.

Birou Relaţii Publice
tel: 0265 208 861
Compania AQUASERV
nou printre noi
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mar 18, 2011 1:29 pm

Înapoi la Materiale de Ziua Mondiala a Apei

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron