Ziua Mondiala a Apei Timisoara

Moderator: eduard.stan

Ziua Mondiala a Apei Timisoara

Mesajde CristinaP » Vin Mar 11, 2011 8:00 am

În data de 3 martie 2011, laboratorul de control al calităţii apei din cadrul Aquatim a primit în vizită un grup de 11 elevi din clasa a III-a, de la Colegiul Bănăţean Timişoara, cu scopul de a-i învăţa pe cei mici ce înseamnă să lucrezi într-un laborator de analize pentru apa potabilă.

Practic, elevii au avut ocazia să petreacă mai multe ore în compania unui angajat al laboratorului, având posibilitatea să "fure" un pic din meseria de laborant, dar şi să înveţe mai multe despre îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă. Pe parcursul timpului petrecut în laboratorul Aquatim, elevii au înţeles mai bine activitatea companiei şi a angajaţilor şi au aflat cât de sigură e apa de la robinet. Sub supravegherea personalului din laborator, ei au facut câteva teste de apă pentru a determina conţinutul de clor, duritatea şi pH-ul acesteia.

Acţiunea face parte din programul internaţional Job Shadow Day, implementat de organizaţia Junior Achievement Young Enterprise, în colaborare cu mai multe companii naţionale şi internaţionale din România. Programul oferă elevilor o imagine reală a comunităţii de afaceri şi a locurilor de muncă şi îi ajută să se decidă asupra meseriei pe care îşi doresc să o practice în viitor. Proiectul se desfăşoară în Bucuresti pe 15 aprilie 2011 şi local în ziua de 3 martie 2011.
CristinaP
nou printre noi
 
Mesaje: 10
Membru din: Joi Mar 03, 2011 9:39 am

Înapoi la Materiale de Ziua Mondiala a Apei

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron